Xpressprint söker GRAFISK DESIGNER

Oh no! En av våre faste designere, vår kjære Sanne, går ut i permisjon i april, og vi har masse å gjøre! Så vi trenger hjelp av en grafisk designer med litt peiling på print. Og det helst litt fort ??

Du trenger ikke vite forskjellen på PDF X-1a og X-4p eller hva FOGRA39 er, men du vet hva bleed og DPI er, og du har minst ti InDesign-hurtigtaster lett tilgjengelig i toppen av hodet. Kanskje ikke du vet at maks bredde på et InDesign-dokument er 5486,4 mm – men du finner en løsning hvis du skal lage en banner på 10 meter.  For vi lager både veldig store og veldig små ting. Og veldig mye forskjellig.

Titt og ofte lager vi produkter vi aldri har laget før, gjerne noe helt spesialtilpasset en kundes behov. Enten det er møbler i papp, kaffebar i metall eller lyskasseskilt med LED. Uansett får du altså designe masse forskjellig, for kunder i alle slags bransjer. Som regel tar du hele jobben fra idé til ferdig produkt, med kundekontakt og hele sulamitten. Andre ganger jobber vi sammen i større prosjekter. Noe av det gøye hos oss er at du får se produktene du designer på skjermen ta fysisk form og bli sluppet fri i den store verden.

Xpressprint vokser som bare det, og blir stadig bedre! Både med tanke på kunnskap, folk og utstyr. Så selv om det er snakk om et vikariat for et år, så har vi stor tro på at vi har en fast plass til deg etter det også! I starten i 2002 var det tre karer og noen plottere. I dag teller vi 14 ansatte som løper rundt og jobber med forskjellige ting i sammen med Kai Hansen Trykkeri, og vi har nok sørlandets råeste maskinpark for bransjen vår.

Firmaet eies av Kai Hansen Trykkeri, med hovedkontor i Stavanger. Sammen omsetter vi for over 100 millioner årlig. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et ungt, innovativt og spennende arbeidsmiljø, firmaleilighet på Sirdal og mye bra greier! Snart flytter vi også inn i brenn nye lokaler i det som blir Byhaven i Kristiansand sentrum.

Vi skal ikke liste opp en haug av krav og ting du må kunne. Vi vil jo selvfølgelig ha en superdesigner med drøssevis av relevant erfaring, men det viktigste er at du har hodet med deg og på rett plass. Hvis det første du gjør når du skal designe trykksaker er å åpne Photoshop, spørs det om dette vil funke. Du finner løsninger, og er helst litt teknisk av deg.

Source www.finn.no

- annonse -