Trykkeriet K-Print fra Estland blir taler på Print Next 19

Print Next er på vei til å bli en møteplass for hele den grafiske bransjen i Norden og Baltikum – nå er to nye talere fra K-Print i Estland bekreftet til eventet.

Grafkom har vært i Tallinn og truffet den estiske bransjeorganisasjonen, Association of Estonian Printing & Packaging Industry (AEPPI). Om lag femti bedrifter som var nysgjerrige på Print Next 19  og printtrender deltok på møtet.

– Det var spennende å møte Katre Savi [adm dir i AEPPI] og bransjeforeningens medlemmer. Ekstra artig er det å se så mange unge mennesker med en sterk tro på bransjens framtid, sier Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Ni estiske bedrifter med på Print Next

Allerede er ni estiske bedrifter påmeldt til Print Next 19, noe som betyr at over 20 personer fra Estland tar turen til Stockholm 7. mai.

– Print Next er i ferd med å bli en møteplass for hele den grafiske bransjen i Norden og Baltikum. Det er veldig spennende å være med på å få alle disse aktørene til å treffe hverandre. Med denne type treff kan man dele kunnskap og forhåpentligvis gjøre business med hverandre, sier Magnus Thorkildsen.

K-Print og AEPPI på scenen sammen

Katre Savi, som altså er adm dir i AEPPI har allerede blitt presentert som taler (se alle talere her), men hun får også selskap av Karol Karu og Piret Närep som er ansvarlige for eksport på trykkeriet K-Print.

Klikk på logoen under for å lese mer om Print Next 19. Alle nordmenn deltar for Grafkoms medlemspris også i 2019.

- ANNONSE -

You might also like