Schjærven Reklamebyrå søker Head of Design

Vi ser etter deg med erfaring fra byråbransjen tilknyttet design, hvor du har jobbet med større identitetsprosjekt over tid. Trigges du av å lede utvikling av kunder på strategisk nivå? Er du den som blir bedt om å løfte designet til det perfekte og ønsker å jobbe med sterke merkevarer?

Informasjon om stillingen

I rollen som Head of Design vil du lede en avdeling bestående av 6 dedikerte designere, i et av Norges største kommunikasjonshus.

Head of Design vil få ansvar for å sette avdelingens spennende designprosjekter i system, og komme inn i en avdeling med et større strategisk blikk ut mot kundene de jobber med i dag. I dag har avdelingen mål om å være best i Norden på retail, med en strategi om at «Salg kan kjøpes» .

Relatert til strategisk arbeid ut mot mot kundene er det en stor fordel om du har vært med på en større omprofileringsprosess av en merkevare, fra design og strategi til gjennomføring. Til eksempel jobber Schjærven i dag med Rema 1000, hvor de leverer emballasje- og pakningsdesign for Rema sine egne varer.

Som Head of Design vil du være med på hele kundereisen, fra brief til presentasjon. Du vil være personen som skal kunne begrunne hvorfor for eksempel fargevalg og design vil ha en langsiktig effekt for bedriftens merkevarebygging.

Source www.finn.no

- annonse -