Si det med en kake

Det amerikanske selskapet Overnight Prints (som også er til stede i flere europeiske land) har nylig introdusert ”kaketrykk”. Kaker, klare til å spises med valgfritt trykk, kan bestilles med et par tastetrykk.


Grafkom Media Monitor har et nært samarbeid med Branschkoll.se. Vi kommer derfor til å publisere noen internasjonale saker fremover som vi tror kan være interessante for våre norske lesere. Artiklene presenteres på svensk.


Overnight Prints erbjuder nu sina kunder en kaka med tryck, det är en söt och ätbar produkt som passar perfekt för restauranger, fester, och som giveaway, skriver Printing Impressions.

De hembakade vanilj-smakande kakorna kan personaliseras med bilder, foton, logotyper och korta meddelanden, allt tryckt i fyrfärg. De levereras individuellt inslagna och direkt från bageriet – 12, 24, 36, 48, 72, 96 eller 120 till antalet.

Vidare så går det att få kakorna i totalt 16 olika former och storlekar, bland annat runda, hjärtformade och rektangulära upp till 20 cm i omkrets. Priserna startar från 2,50 dollar per kaka (cirka 20 svenska kronor). Mer information hittar du här.

– Allas favoritsötsak, kakan, blir ännu bättre med ett personligt meddelande eller ett unikt foto, avslutar Janell Awong, vd på Overnight Prints.

- ANNONSE -

You might also like