Ny adm dir hos Ricoh

Ricoh melder i en pressemelding at selskapet får ny administrerende direktør. Frode Kaspersen, som har lang fartstid i Ricoh, tar over for Audun Gangstad 1. april. Kaspersen kommer senest fra stillingen som Regional Executive Service Director for Ricoh i Norge og Danmark.

“Kaspersen er en samlende leder med svært høy tillit og respekt i bedriften. Han har vist sterke resultater fra tidligere stillinger i Ricoh, og vil stå for kontinuitet og stabilitet i en bedrift som har vært i gjennom flere omorganiseringer de siste årene, ” skriver Ricoh i meldingen.

Ny serie for svart-hvitt-trykk

I tillegg til sjefsbyttet har også Ricoh nyheter på produktfronten. Ricoh lanserer nå nemlig Pro 8300-serien, en serie som erstatter Pro 8200-serien som plattform for svart-hvitt digitaltrykk.

Mer om Pro 8300-serien kan du lese her.

- ANNONSE -

You might also like