New Nordic søker Grafisk Designer

Vil du være med å styrke vår markedsføring både på print og digitalt?
Vi søker en talentfull og dyktig grafisk designer til vårt kontor i Moss. Du kan gjerne være ung og nyutdannet eller har noen år med yrkeserfaring så lenge du har utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon. Viktig at du mestrer InDesign, Illustrator og Photoshop. Vi har et stort trykk på annonsering hos kjente forlag som Schibsted, Egmont Publishing og Aller. Mye av jobben vil være å utforme/tilpasse annonser, overholde deadlines samt noe digital markedsføring. Du bør derfor ha innsikt og gjerne interesse for sosiale og digitale medier. Du er utadvent, positiv og samarbeidsvillig. Vi søker en kreativ person som kan like å planlegge, iverksette og gjennomføre ulike aktiviteter. Du trives med å ha mange baller i luften, er dedikert og liker å jobbe selvstendig. Du behersker både muntlig og skriftlig engelsk.

Vi tilbyr;
Et lite og uformelt, men profesjonelt internasjonalt miljø
En utfordrende jobb hvor ambisjonene og forventningene er store
Innovative og naturlige produkter
Noe reisevirksomhet i forbindelse med internasjonale markedsmøter, nordiske kick off, bransjemesser etc.
Mulighet til å tilpasse og påvirke egen arbeidsdag
Konkurransedyktig lønn og betingelser

Er dette noe for deg så send oss en søknad og CV i nær tid. Vi gleder oss til å høre fra deg. Aktuelle kandidater hører fra oss for nærmere avtale om intervju.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like