Konsis søker deg som fullfører IT-studier våren 2019 og som vil videreutvikles innen WordPress

Har du en brennende interesse for programmering og vil jobbe i et miljø der du får mye påvirkningskraft? Konsis ser etter deg som har ambisjoner om å bli en fullstack-utvikler, i en bedrift i stor vekst!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Konsis, søker Academic Work en utvikler, som har ambisjoner om å jobbe fullstack i et moderne kommunikasjonshus i stor utvikling, med ledende kompetanse innen grafisk produksjon, design og markedsføring. Med kontorer, showrom og produksjon sentralt i Oslo, utvikler og designer de nettsider for både små og store bedrifter, og bistår i å utarbeide digitale strategier som bidrar til økt trafikk og et mer profesjonelt uttrykk på nett. Konsis gir deg mulighet til å bli en del i et sosialt miljø der du får stor påvirkningskraft og raskt vil få mye ansvar. De er i en spennende ekspanderingsfase og trenger deg med på laget for å hjelpe flere bedrifter med nettsiden deres.

Som utvikler hos Konsis får du jobbe med programmering, både back-end og front-end, og muligheten til å forme din egen arbeidsplass i en avdeling som er i vekst. Du vil få en varierende arbeidshverdag med fokus på frihet under ansvar og bli med å bygge opp kultur og verktøy i bedriften. I rollen jobber du med små og mellomstore prosjekter, og jobber tett sammen med kunder for å følge prosjektene du jobber med fra A til Å. Du vil bli en del av et mindre utviklerteam på to personer og kommer raskt til å få mye ansvar. Med god støtte fra dyktige og kreative designere og utviklere blir du en viktig brikke fra dag en. Du vil få en bratt læringskurve og få mye påvirkningskraft, både valg av teknologi og arbeidsmetodikk – hva du vil få til i rollen er det bare du som setter begrensninger og rammene for!

Din arbeidshverdag vil blant annet bestå av disse oppgavene:
Programmering i back- og front-end
Utvikling av plugins
Utvikling og forbedring av interne verktøy og løsninger

Konsis sine medarbeidere er deres viktigste resurs. Gjennom en felles målsetting om å levere de beste produktene til riktig tid, preges arbeidsmiljøet av engasjement, samarbeid og en oppriktig interesse for faglig videreutvikling. Vissheten om at fornøyde kunder er gode kunder, gjør at medarbeiderne alltid strekker seg litt lenger for å overgå kundens forventninger til service og oppfølging.

Source www.finn.no

- annonse -