Konica Minolta Business Solutions Norway søker Senior Account Manager

Er du en god selger og ønsker å videreutvikle deg som Senior Account Manager i et verdensomspennende, høyteknologisk selskap? Er du i tillegg nytenkende, målbevisst med et iboende vinnerinstinkt, da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Konica Minolta er en internasjonal virksomhet som er globalt ledende innen det profesjonelle printmarkedet, og blant markedslederne i Norge. Som Senior Account Manager Professional Printing i Konica Minolta, vil du få ansvar for ditt eget salgsområde. Du vil identifisere potensielle kunder, følge opp eksisterende kundeportefølje og i tillegg til å etablere nye kunderelasjoner. Du vil jobbe med alt fra våre wideformat maskiner til arbeidsflytløsninger, inkjet, label og tradisjonelle digitaltrykkmaskiner. Du vil også få muligheten til å lære blant bransjens beste!

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Gjennomføre salgsprosesser fra første kontakt til installasjon
Identifisere muligheter innenfor eget salgsområde og legge en strategi og businessplan for å lykkes med KMs produktportefølje
Utvikle en god produktkunnskap for selv å kunne drive salgsprosessen fra A-Å
Samarbeide med egne ressurser innen Konica Minoltas direkte og indirekte salgskanal for å identifisere muligheter i markedet
Arbeidsted er hovedkontoret i Nydalen i Oslo, men det må påregnes at stillingen vil medføre noe reisevirksomhet.

Source www.finn.no

- annonse -