Fjeldstad & Partners søker innholdsprodusent/grafiske designer

Nå søker vi innholdsprodusent/ grafisk designer til vårt team.

Kanskje du akkurat er ferdig med studiene eller er tidlig i karrieren? I denne stillingen har du mulighet til å bidra masse med egne ideer og være med på å lage et digitalt univers innenfor et av de viktigste områdene våre. Du får også ansvar for å vedlikeholde og utvikle våre digitale plattformer, i tillegg til å skape engasjerende innhold, produsere videoer og markedsmateriell, trafikkstyring til våre nettsider, samt merkevarebygging. Du kan få muligheten til å starte egne prosjekter, og lede de fra start til slutt. For den rette kandidaten vil det også være rom for å leke seg med både format og løsning. Vi bryr oss om hverandre og gjør hverandre gode. Hos oss vil du bli utfordret- på en god måte!

Du forstår at kundene er det viktigste for oss, du brenner for å skape godt innhold, skjønner hvordan man formidler gode historier og har evne til å gjøre komplisert informasjon enkel å forstå. Du er ikke redd for å si det du mener på en konstruktiv måte, samtidig som du tar tilbakemeldinger. Du er en god og positiv problemløser, og liker/er god på å styre egen tid. Du har god forståelse for det digitale medielandskapet, kan skape relevant og godt innhold for sosiale medier, og har kommersiell interesse. Du har strategisk tilnærming til arbeidet, i tillegg til god gjennomføringsevne. Du har gjerne også interesse for markedsføring. En ideell kandidat har godt humør og evner både å følge en plan og å tenke ut av boksen, og du har lyst til å lære masse om hvordan næringslivet fungerer.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like