OPPDATERT: Easy2you slår seg konkurs – Fagpressen bytter til Helthjem

Grafkom Media Monitor skrev nylig om at distribusjonsselskapet Easy2you valgte å legge ned sin postdistribusjon. Nå slås postdelen av Easy2you konkurs, selskapet som har gått under navnet Easy2you – Distribusjon og Hjemlevering AS. Det melder DN på nett.

– Dette gjelder den tapsbringende postvirksomheten som vi la ned i januar. Å drive postvirksomhet – det vil si adressert post og uadressert reklame – er ikke bærekraftig, sier administrerende direktør Espen Slyngstad i Easy2you-konsernet til DN.

Slyngstad presiserer at konkursen kun gjelder postdelen, og ikke den delen som fokuserer på hjemlevering og teknologi.

Fagpressen bytter til Helthjem

OPPDATERT: Det er Fagpressen som bytter distributør til Helthjem, og ikke ART som Media Monitor først skrev.

Samtidig melder Akershus Reklame Team (ART) at Helthjem Mediapost tar over som distributør for avtalen ART har med Fagpressen. ART skriver på sine nettsider at avtalen med Helthjem som distributør for Fagpressen åpner opp for sampakking av fagtitler.

“Dette er noe som vil gi vesentlige rabatter på portoen for magasiner som blir distribuert med Posten,” skriver ART.

Les hele saken her.

- ANNONSE -

You might also like