Canon Norge utnevnt til en av landets beste arbeidsplasser

Canon Norge kom på femteplass på listen over Great Place to Work. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

– Vi har vært med i denne kåringen i mange år, og vi er svært stolt over at vi hvert år har vært blant topp 10 av Norges best arbeidsplasser. For oss er det en viktig bekreftelse på en stabil og bærekraftig organisasjon med medarbeidere som trives. At vi i så mange år har vært helt i toppskiktet er et sterkt konkurransefortrinn for oss både overfor kunder, i markedet for øvrig og ikke minst for hver og en som jobber her og representerer Canon, sier Maiken Furre, HR-direktør i Canon Norge.

217 virksomheter og 30.203 medarbeidere deltok i undersøkelsen Great Place to Work. Hver virksomhet blir vurdert gjennom en analyse av anonyme svar på mer enn 50 spørsmål i Great Place to Work sin Trust Index undersøkelse, sammen med en analyse av selskapenes kultur og praksis som vurderes gjennom Great Place to Work sin kulturanalyse, Culture Audit.

- ANNONSE -

You might also like