Brandhub søker Grafisk designer

Vi trenger nå å forsterke vårt kreative team med en grafisk designer.

Den kreative avdelingen jobber i et faglig sterk miljø, med et lite og dedikert team. Avdelningen jobber tett opp mot CRM og digital markedsføring og streber hele tiden mot å forsterke våre tre merkevarer. Som grafisk designer kommer du til å ta del i diskusjoner om bildevalg og design, og være delaktig i den kreative prosessen. For rett person finnes det gode muligheter til å utvikle deg og vokse i rollen og på sikt få mer ansvar. Dette er en unik mulighet til å være med og utforme framtidens matkasser og jobbe i et ungt, dynamisk og matglad miljø.

Som grafisk designer hos Brandhub vil du produsere markedsmateriell etter maler til:

· Digitalannonser

· E-post

· Sosiale medier

· Design for trykk

Source www.finn.no

- annonse -