21 grams øker salget – ansetter to nye

Svenske 21 grams etablerte seg i Norge så sent som i 2017. Nå girer selskapet opp og ansetter to nye personer – samtidig som de flytter til nytt kontor i Bjørvika. Det melder selskapet i en pressemelding.

– Hver kanal som tas i bruk krever ressurser og har en prislapp, i tillegg til at kompleksiteten øker. Responsen fra markedet tyder på at vi har lykkes med å forenkle kompleksiteten i å utnytte mulighetene i de mange kanalene. Vi ser den sammen utviklingen hos vårt morselskap i Sverige, som i Norge, og tallene for januar er rekordsterke. Det er nettopp våre hybride løsninger for fysisk og digital distribusjon av brevpost som opplever sterkest vekst, sier Jan Strøm, Country Manager i Norge.

De nyansatte er:

Lillian Orsbye Støa som kommer fra Exide Technologies og Katja Hinsch som har lang erfaring fra DM-bransjen.

21 Grams ble etablert i Sverige i 2004 og er i dag en av Nordens største leverandører av tjenester til både store og små virksomheter for distribusjon av brev og informasjon. Smart teknologi for distribusjon i digitale kommunikasjonskanaler og fysisk, gjennom et nettverk av ulike posttilbydere i hele Norden og internasjonalt, gir besparelser, langsiktig kjøpekraft og bedre kontroll og kvalitet i hele verdikjeden.

I 2018 omsatte selskapet for 630 millioner svenske kroner. Selskapet har 60 ansatte.

- ANNONSE -

You might also like