07 Media selger datterselskap

07 Media selger sitt datterselskap i Østfold, 07 Media Moss. Det melder den nye eieren – Bold Mum AS – i en pressemelding.

Bak Bold Mum AS står daglig leder av 07 Media Moss, Inger Marie Spange, og hennes mann, Frode Spange. Det nye selskapet får navnet Storybold.

Se selskapets nye nettside her.

– Bedriften har holdt til på Bredsand siden 1991 og vi er svært nært knyttet til mange av våre lokale kunder. Derfor var ikke en innfusjonering i 07 Media og flytting av virksomheten til Sandakerveien i Oslo noe godt løsningsalternativ for oss. Jeg er også lokalpatriot på min hals, og jeg brenner for å bygge og bevare arbeidsplasser her i byen vår. Oslo har nok av slike selskaper fra før, så jeg synes det var en mye bedre idé å beholde all den flotte kompetansen her i Moss, sier Inger Marie Spange.

Spange mener også at 07 Medias nye strategi gjorde oppkjøpet mulig.

– Sommeren 2018 lagde 07 Media en strategi som sa et de omsetnings- og kvalitetsmessig skal være nummer en, to eller tre i Norge innenfor hvert av deres satsingsområder. Selv om kvaliteten på leveransene fra 07 Media Moss ikke står tilbake for større konkurrenter og kundetilfredsheten er høy, er vi ikke på ‘pallplass’ når det kommer til omsetning […], sier Spange.

Amundsen: En god løsning

Kjetil Amundsen, konsernsjef i 07 Media, er glad for løsningen med Bold Mum AS.

– Jeg er svært glad for at vi fant en kjøper av 07 Media Moss og kom til enighet med Bold Mum AS om å fortsette driften i Moss. Det er også svært gledelig at alle dagens ansatte i 07 Media Moss vil fortsette sitt arbeidsforhold, sier Amundsen.

Spange legger til at det nye selskapet kommer til å samarbeide tett med 07 Media.

– Så den eneste praktiske endringen for våre kunder blir at vi får nye e-postadresser og en ny hjemmeside, siden vi skifter navn etter eierovertagelsen […], sier Spange.

Satser pensjonspengene

Inger Marie og Frode Spange har i felleskap satt opp det nye selskapet, Storybold. Så nå blir det samarbeid både profesjonelt og privat.

– Vi går begge inn med pensjonspengene våre, så det var naturlig at vi kjøpte dette sammen, sier Spange.

 

- ANNONSE -

You might also like