To aktører rekrutterer for å bredde sin forretning

Mange snakker om å bredde sin virksomhet for å få flere ben å stå på. Her er to som gjør noe med det. 21 Grams og Wera er to aktører i vår bransje som den siste uken har meldt om nyrekrutteringer og samarbeid for å bredde sitt kundetilbud. Det melder 21 Grams og Wera på sine nettsider.

21 Grams har ansatt Katja Hinsch som ny forretningsutvikler. Hinsch har lang erfaring fra bransjen, blant annet fra Easy2you og Norpost,  og er spesielt opptatt av utvikling, forbrukervaner og kommunikasjon.

Wera samler mer kommunikasjons- og rådgivningskompetanse

Wera har inngått et samarbeid med Telemark Consulting, der sistnevnte flytter inn i Weras lokaler.

– Ved å få Kåre Fostervold og rådgiverne i Telemark Consulting med på laget får vi erfarne rådgivere med komplementær kompetanse til oss andre inn i våre lokaler. Det tror vi kundene våre vil få stor glede av. Dette styrker oss også slik at vi kan levere et enda bredere tjenestetilbud til våre kunder. […] Vi ser store muligheter for vekst i årene framover og Kåre vil styrke teamet vårt, til glede for kunder og kollegaer. Vi har en ambisjon om at vi over tid skal bli kundens førstevalg i Telemark og Vestfold i årene framover, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.