Telia søker AD/Graphic Designer

Velkommen til MyCall! Vi er en del av Telia Norge-familien, og har siden oppstarten vært utfordrere i en bransje der alt er mulig. MyCall er markedsleder innen segmentet internasjonal mobilkommunikasjon og er en utradisjonell merkevare i den norske mobilbransjen. Merkevarenhar en sterk lojalitet og unik posisjon hos kunder med tette bånd til utlandet, og store ambisjoner for fremtiden.

AD/Grafisk Designer

Vi søker nå etter en kreativ dyktig, idérik og strategisk tenkende AD med et digitalt hode. Jeg heter Mette Øyen og leder salgs– og markedsavdelingen med åtte dyktige medarbeidere. Vårt team er mangfoldig, kreativt og uformelt. I denne rollen tilbys du en unik mulighet til å bli på et lag av entusiastiske, kundeorienterte og flinke medarbeidere! Her er det høyt under taket og mye latter. Kjenner du deg igjen?

Din neste utfordring?

Vi søker deg med erfaring som AD/kreatør/grafisk designer, og som vet hvordan man skaper effektfull kommunikasjon og utvikler gode kreative konsepter i dagens mediebilde. Du er nysgjerrig på utviklingen i ditt fagfelt, og håndterer å jobbe både med tradisjonelle (slik som plakater/utendørs/DM) og digitale kanaler. Er du i tillegg en person som tar ansvar, blir lyttet til og har stor gjennomføringsevne, er det akkurat deg vi ser etter til vårt team. Avdelingen er har ansvaret for salg, markedsføring og all kundekommunikasjon/dialog til eksisterende kunde. Vi eier all kommunikasjon til eksisterende kunder i alle 1:1 kanaler.

I din rolle vil du ha ansvar for å utvikle kampanjer og materiell fra idé, konsept til produksjon i alle kanaler.

Som grafisk designer i MyCall vil du:

Utvikle kampanjer fra idé, konsept til produksjon i alle kanaler
Produksjon av plakat og brosjyremateriell til retail & events
Bidra til design og utarbeide visuelle uttrykket og opplevelser på våre hjemmesider, i app og webshop
Digital bannerproduksjon, animasjoner og enklere videoproduksjoner.
Ivareta og utvikle grafisk profil/brandbook.
Samarbeide med reklamebyrå

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like