Stordalen utvider boksatsingen til Sverige

Media Monitor har i flere artikler fulgt Peter Stordalens boksatsing i Norge gjennom sitt selskap Strawberry Publishing. Nå tar Stordalen satsingen et steg videre og gjør flere rekrutteringer av nøkkelpersoner i Sverige. Det melder Dagens Næringsliv på nett.

Stordalen henter tre personer fra Bokförlaget Forum, en del av Bonnier – det største forlagshuset i Sverige. Karin Linge Nordh er ansatt som publisistisk sjef for skjønnlitteratur, Anders Sjöqvist er ansatt som publisistisk sjef for sakprosa, og Sara Lindegren blir salgs- og markedssjef i Strawberry Publishing.

Handler om mennesker

– Å bygge et selskap handler alltid om mennesker, og dette er enda viktigere i en bransje som så til de grader handler om relasjoner. Vi jakter kun på ansatte med ekstreme ferdigheter, derfor har vi det siste året møtt svenske forlag, bransjemennesker og forfattere for å finne vårt dream team. Nå er førsterekke på plass, og vi har store ambisjoner, sier Petter Stordalen i en pressemelding.

Strawberry Publishing består i Norge av forlagene Pilar, Armada, Capitana, Pioner, Canoa og Bastion.

- annonse -