Politiet søker Lærling i mediegrafikerfaget

Kommunikasjonsstaben i Politidirektoratet er premissgiver i etaten for kommunikasjon som virkemiddel, og jobber med endringskommunikasjon i utviklingen av politiet, å sikre en koordinert utvikling av digitale kommunikasjonskanaler, formidle viktig informasjon til befolkningen, og håndtere media og krisekommunikasjon.
Hos oss vil du få en hektisk og variert arbeidshverdag med spennende oppgaver i en virksomhet i sterk utvikling.

Fra august 2019 har Kommunikasjonsstaben i Politidirektoratet en ledig læreplass (lærling) innen mediegrafikerfaget. Læreperioden vil være fordelt mellom Politidirektoratet og Politiets fellestjenester, og du vil i løpet av læreperioden være en del av Politidirektoratets kommunikasjonsavdeling bestående av 15 medarbeidere og Politiets fellestjenesters kommunikasjonsavdeling bestående av 4 ansatte.

Er du pålitelig, kreativ, lojal og har god ordenssans? Da er kanskje dette noe for deg. Om du i tillegg kan jobbe både selvstendig og i team, kan du være personen vi søker.
Vi kan tilby varierte og allsidige arbeidsoppgaver i et trivelig og hektisk arbeidsmiljø. Hos oss har vi ett godt fellesskap med flinke og trivelige kollegaer. Aktuelle kandidater må ha fullført og bestått VG1 og VG2 Medieproduksjon.

Du kan søke læreplassen via vår jobbportal (trykk søk på stillingen). Vi oppfordrer deg til å vise dine kreative evner i søknaden! Legg gjerne ved arbeider du har laget på skolen og som du er stolt av. Praksisopphold i Politidirektoratet i forkant av læreperioden kan også være aktuelt.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like