NRK P3 søker Grafisk designer

NRK konkurrerer mot medietilbud for unge fra en hel verden. Vårt uttalte mål er å holde verdensklasse. Nå søker vi en sulten og idérik grafisk designer med digitalt snitt og godt formspråk, som har lyst til å jobbe med noen av Norges mest spennende unge satsinger i NRK P3. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og stor frihet, i et av medie-Norges aller mest populære arbeidsmiljø.

Avdelingen P3 produserer i dag innhold på alle relevante medieplattformer og har som mål å bringe unge nærmere hverandre gjennom ny musikk, humor og ungt samfunnsengasjement. Dette innebærer radiokanalene NRK P3 og NRK mP3, eventer som P3 Gull og Gullsnutten, tv-satsinger som 17 og Line fikser kroppen, og digitale satsinger på alt fra P3-dokumentarer som Barnevernsbanden, spill og nettdramaer som Lovleg.

Som designer i NRK vil man være en del av et større fagmiljø på 30 dedikerte og dyktige fagpersoner, men samtidig få jobbe i mindre grupper og prosjekter knyttet opp mot P3s unge, innovative programskapende miljø. P3s innhold, form og formidling skal være personlig og ekte. Noe som betyr at du må vite hva unge er opptatt av, og ta deres behov på alvor.

En viktig del av jobben som grafisk designer i P3 vil være å videreutvikle en merkevare som de aller fleste i målgruppa kjenner og har et forhold til, samtidig som du må brenne for å forme og skape morgendagens identiteter og subbrands. En designer i P3 bør beherske alt fra grafisk utforming av våre digitale flater, bidra til best mulig historiefortelling i nettdramaer som Blank og Skam, kunne utforme tv-grafikk og levere event-materiell til våre store eventer.

Arbeidsoppgaver
Formgi og sørge for at produktene våre skinner til det beste for publikum og NRK.
Videreutvikle NRK P3s designprofil og ivareta bruken av denne.
Utvikle designprofiler for nettsatsninger, kampanjer, tv-program, events, SoMe, etc.
Sørge for en konsistent opplevelse av produktene våre, på tvers av plattformer og medier, og i tråd med NRK P3s visuelle formspråk.
Bidra i konseptutvikling og videreutvikling av produktene våre.
Skisse og prototype ny funksjonalitet, applikasjoner og tjenester.
Være med på å utforme trykksaker, profileringsartikler og fysisk design.
Bidra til NRK P3 treffer målgruppa med det vi produserer.
Holde deg oppdatert på fagfeltet og bidra i fagdiskusjoner på tvers av NRK.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like