MOLVIK GRAFISK søker Digital trykker

Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet, og god service. Molvik er en totalleverandør av markedsløsninger med blant annet eget trykkeri og eskefabrikk.

Vi er et av Europas mest moderne trykkerier og i vår fabrikk i Bergen har vi nylig satt opp verdens råeste trykkpresse. Vi er miljøbevisste og har gode rutiner for trygg produksjon og sikker avfallshåndtering.
Digital trykker
Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet, og god service. Molvik er en totalleverandør av markedsløsninger med blant annet eget trykkeri og eskefabrikk.

Vi er et av Europas mest moderne trykkerier og i vår fabrikk i Bergen har vi nylig satt opp verdens råeste trykkpresse. Vi er miljøbevisste og har gode rutiner for trygg produksjon og sikker avfallshåndtering.

Nå er vi på jakt etter deg som er en faglig dyktig grafiker med god kompetanse innen digitalt trykk. Solid bakgrunn innen Adobes Creative Cloud er en forutsetning, med spesiell vekt på Adobe Indesign, Illustrator og Photoshop.

Vi er en bedrift som tenker langsiktig, og vi legger stor vekt på personlige egenskaper og servicemindedness.

- ANNONSE -

Source tjenester.nav.no
You might also like