Konica Minolta forener det digitale og analoge med ny app

Konica Minolta har lansert en app som gir en ny dimensjon til din trykksak. Appen GenARate skal “gjøre det mulig å presentere ytterligere innhold eller ytterligere informasjon på en moderne og produktrelatert måte,” melder Konica Minolta på sine nettsider.

– GenARate-appen gir en enkel og kreativ binding mellom utskriftsprodukter og den elektroniske verden. Den kombinerer utvidet virkelighetsapplikasjoner med trykksaker. Den nye appen gjør det mulig å presentere ytterligere innhold eller ytterligere informasjon på en moderne og produktrelatert måte, sier Christian Kiesewetter, som leder Konica Minolta Business Innovations Center Europe.

Kiesewetter mener den nye appen særlig egner seg til mindre emballasjeprodukter og etiketter, der man har begrenset plass.

– Appen gir bedrifter helt nye muligheter til å formidle fakta og figurer, samt ekstra spennende innhold eller underholdende meldinger, til sine kunder, sier Kiesewetter.

Se en video om hvilke muligheter appen gir:

- ANNONSE -

You might also like