Kolonihagen søker Markedskreatør

Kolonihagen har behov for en ny kreativ markedsprofil. Er det deg vi ser etter?

Informasjon om stillingen

Kolonihagens dyktige markedskreatør skal ut i permisjon og Academic Work er derfor på leting etter deg som kan fylle denne stillingen i hennes fravær. I stillingen som markedskreatør vil du vil få en viktig rolle i markedsføringen av Kolonihagen, og ditt arbeid vil ha stor betydning for selskapets utvikling. Du vil blant annet jobbe med profilering i sosiale medier, utforme kampanjer, ha kontakt med ulike samarbeidspartnere og lage grafisk materiell.

For å lykkes i denne rollen er det viktig å ha interesse for mat og god forståelse for hvordan man markedsfører på best mulig måte. Vi ser etter deg som liker å holde deg oppdatert på nye trender, både innen fagfeltet, men også andre felter. Kanskje du har en spennende hobby eller en interesse litt utenom det vanlige? Da vil du passe godt inn i arbeidsmiljøet hos Kolonihagen. Her vil du bli en del av et lite team hvor alle har sine interesser og ekspertområder. God energi er viktig og du må ha et ønske om å bli en del av, og bidra til, et godt miljø på jobb. Dine fremtidige kolleger beskriver seg selv som nysgjerrige av natur og glade i å utfordre. De har en felles drivkraft og jobber mot et felles mål.

Arbeidsoppgaver

Lage innhold og styre sosiale medie-kanaler og hjemmeside (plan, innhold, posting)
Oppfølging og kontakt med influencers
Bistå merkevareambassadører med materiell for butikkbesøk
Bistå restauranten med nyhetsbrev og diverse materiell
Lage produkttester (pakning, hjemmeside, SoMe, kataloger)
Lage enklere grafisk arbeid som butikkplakater og produktkataloger
Skissere/mock ups av pakninger til innsalg
Bistå med markedsplaner og følge opp og koordinere produksjoner

Vi søker deg som

Har minst to år arbeidserfaring fra lignende stilling
Har fullført høyere utdannelse innen markedsføring, kommunikasjon, grafisk design eller tilsvarende
Er dyktig og effektiv i Adobe-pakken (Photoshop, Indesign og Illustrator)
Kan skrive gode tekster
Har god erfaring med å jobbe i sosiale medier
Kan vise til egne prosjekter
Kan kommunisere feilfritt på norsk

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like