Sprellefant søker Kreativ grafisk barneprodukt designer

Vi har de siste månedene hatt en stor vekst i vår nettbutikk og vi trenger virkelig en positiv, kreativ og dyktig person som kan hjelpe oss å løfte Sprellefant.no videre.

Vi personaliserer produkter for barn og voksne og trenger en person som er kreativ og har kunnskap innen grafisk design. Jobben kan passe for studenter, eller noen som ønsker en ekstrajobb/deltidsjobb. Det er snakk om 5 timer pr. uke. Du jobber når det passer deg og du kan jobbe fra hvor som helst i verden.

Arbeidsoppgaver
-Designe nye trykk til klær, kopper og andre relaterte produkter
-Søke opp og finne nye produkter og produktgrupper
-Legge inn nye produkter i nettbutikken
-Lage og sende ut nyhetsbrev til våre kunder

Ønskede kvalifikasjoner
-Kreativ og positiv
-Ha gode kunnskaper innen design
-Ha gode kunnskaper innen Photoshop og/eller lignende programmer
-Du må være ryddig og ha gode arbeidsrutiner
-Må ha gode norskkunnskaper, spesielt skriftlig
-Du må kunne jobbe selvstendig og komme med innspill og egne løsninger, da du vil ha et relativt stort ansvar for produktutvikling

Vi kan tilby
-Konkurransedyktig lønn
-Stor frihet i forhold til arbeidstid og sted
-Være en del av en bedrift som vokser raskt med store muligheter for en større stillingsprosent og å være med å utvikle bedriften videre

Har du spørsmål ang. stillingen så ikke nøl med å ta kontakt.
Om arbeidsgiveren
Sprellefant AS er en bedrift i sterk vekst. Vi driver nettbutikken www.sprellefant.no hvor vi selger for det meste personaliserte produkter hovedsakelig til barn, men også til voksne. Vi er en liten familiebedrift hvor vi er 2 fulltidsansatte og 2 deltidsansatte. Vi trykker, broderer og graverer alle produktene i egne lokaler.

Sprellefant AS ble stiftet i begynnelsen av 2013 og startet med personaliserte produkter for 1-2 år siden. Vi som driver Sprellefant AS har drevet med netthandel i ca. 15 år.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like