Skreddersydde alt av interiør for butikk

HIFI-butikken Dacapo i Moss hadde ikke endret noe på innredningen siden butikken åpnet dørene i 1989. Men nå har butikken gjennomgått en totaloverhaling, der PS Press har skreddersydd alt av interiør for butikken. Det melder Canon i en pressemelding.

– Dacapo Hifi er blitt et signalprosjekt for oss. Gjennom hele prosjektet har vi presset oss og beveget oss langt vekk fra komfortsonen vi vanligvis befinner oss i. Det har gitt oss et erfaringsgrunnlag å bygge videre på. Områder som konstruksjonsdesign og materialvalg krever kunnskap, og det er kostbart å gjøre feil. Ved montering er det krise om de ulike delene ikke passer sammen, sier Trygve Walle i PS Press.

Arizona-plotteren og Zünd skjære- og fresebordet fra Canon gikk nærmest døgnet rundt før installasjonen.

Gjennom Dacapo-prosjektet har PS Press bygget et solid erfaringsgrunnlag for kommende prosjekter. Her skjæres interiør på Zund skjærebordet.

PS Press har vært ansvarlig for all produksjon, men har også tatt hånd om alt fra teknisk tegning til materialinnkjøp og montering.

PS Press holder til i Moss og omsatte i fjor for 12,6 millioner kroner. Driftsresultatet endte på 1,25 millioner kroner. Selskapet eies av Einar Pettersen (80%) og Trygve Walle (20%).

- annonse -