Nå lanserer vi ny tjeneste for offentlig anbud

Grafkom Media Monitor lanserer nå en ny tjeneste med fokus på offentlig anbud. Rett under “Firmabørsen” på vår webside har vi lagt til en ny boks med navnet “Siste anbud.” Denne boksen vil oppdateres med kunngjøringer og tildelinger fra Doffin, den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser.

– Flere lesere har etterspurt en slik tjeneste. Nå kan man altså få aktuelle anbud innenfor grafisk bransje direkte i én liste på grafkom.no. Forhåpentligvis kan det bidra til at flere aktører deltar i anbudene, men det viktigste for oss er å skape en tjeneste der man på et enkelt vis kan få informasjon om aktuelle konkurranser og oversikt over hvem som har vunnet avsluttede konkurranser, sier Magnus Thorkildsen i Grafkom.

På grunn av stor interesse for offentlig anbud som tema, har Grafkom også satt opp et eget halvdagsseminar om offentlig anbud. Seminaret arrangeres i Stockholm hos advokatbyrået Marlaw 13. mars. Du kan lese mer om dette her.

- ANNONSE -

You might also like