Medievikar søker grafiske designere

Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter grafiske designere for oppdrag hos våre kunder i Osloområdet. Dette er ofte kjente og profilerte reklamebyråer, digitalbyråer, mediabedrifter og virksomheter med in-house markeds og kommunikasjonsavdelinger. Er du en grafisk designer med to eller flere års arbeidserfaring, oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad!

Dersom du svarer på punktene under i en åpen søknad til oss, har vi et godt grunnlag for å vurdere kompetansen din opp mot våre kunders behov. En god match mellom deg som kandidat og en bedrifts behov er avgjørende for at du skal kunne lykkes med jobben du skal utføre. Ofte ser vi at et vikariat på sikt kan bety fast ansettelse for den rette personen.

Hvilken erfaring har du?
Vi ønsker å få best mulig oversikt over kompetansen din . Vi er spesielt interessert i hvilken praktisk erfaring du har med grafisk design til trykk og digitale flater. Fortell litt om hvilke prosjekter du har jobbet med og hvilke oppgaver du har hatt i de ulike prosjektene. I tillegg er vi interessert i hvilken utdannelse du har. Relevant utdannelse er ønskelig, men kan kompenseres med erfaring. Husk å legge ved CV og portfolio til søknaden din.

Hvilke programmer kan du?
Spisskompetanse i Illustrator, InDesign og Photoshop vil gjerne være et minimumskrav for å jobbe som grafisk designer. Men du har sikkert kompetanse i andre programmer også! Fortell oss derfor hvilke programmer du behersker og hvilket nivå du ligger på i de ulike programmene.

Hva er dine ønsker for en ny jobb?
For å finne den perfekte stillingen for deg er det fint om du kan skrive litt om hvordan denne bør se ut. Vil du være med å utvikle kampanjer og konsepter, eller trives du best med produksjon og ferdigstilling? Synes du det er greit å jobbe med eksisterende malverk, eller vil du helst lage dine egne design? Vil du jobbe i et stort selskap, eller i et mindre miljø? Hva slags stillingsprosent og arbeidstid vil være ideelt for deg?

Hvilke personlige egenskaper har du?
I søknaden bør du skrive litt om hvilke personlige egenskaper du har som gjør deg til en god kollega og en dyktig grafisk designer. Kom gjerne med konkrete eksempler som viser hvordan du omsetter disse egenskapene i praksis. Våre oppdragsgivere ser gjerne etter grafiske designere som er effektive, formsterke, jobber strukturert og som har gode kommunikasjonsegenskaper.

Source www.finn.no

- annonse -