Gjerholm Design søker Daglig leder

Vi ser etter en daglig leder som vil få ansvaret for å videreutvikle virksomheten faglig og økonomisk. Selskapet har hatt en stabil og god markedsposisjon, og levert sunn og god drift siden oppstarten på 1980-tallet. For ett år siden ble virksomheten kjøpt av Merkur Grafisk. Gruppen har lagt en ny strategi og tydeliggjort en ambisjon om å utvikle et bredere tjenestespekter og legge til rette for sterkere vekst i årene som kommer.

For å lede virksomheten inn i fremtiden søker vi derfor etter en ny leder som kan bidra til å forsterke byråets posisjon, og legge til rette for utvikling av nye tjenesteområder og en bredere kundeportefølje. Du blir ansvarlig for å utvikle folkene og organisasjonen, markedstilpasse tjenestetilbudet, og realisere det kommersielle potensialet som ligger i selskapet.

Vi søker en ansvarlig og dyktig leder med relevant erfaring fra design og/eller grafisk bransje – eller som på annen måte har relevant erfaring som gir gode forutsetninger for å forstå markedet Gjerholm opererer i. Du må være en lagspiller, en god og trygg leder som ser mennesker, og som er flink til å få det beste ut av organisasjonen. Det er også viktig at du har tydelige kommersielle egenskaper, at du kan være en operativ strateg, rådgiver for noen av våre kunder, og at du kan bidra med operativt markedsarbeid og forretningsutvikling.

Du vil få personal-, budsjett- og resultatansvar for per i dag 9 årsverk, med en omsetning på rundt 10 millioner kroner, men med forventning om vekst. Rollen blir en sentral del av den samlede ledergruppen i Merkur-familien, og gjennom dette vil du ta del i den samlede forretningsutviklingen av alle selskapene i gruppen.

Høres dette interessant? I så fall vil vi gjerne ha din søknad via linken på denne siden innen 14.01.19 Har du ytterligere spørsmål, kan du kontakte rådgiver Eivind Ruud Johnsen eller Henrik Sandberg i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

- ANNONSE -

Source teft.no
You might also like