Computas søker Grafisk designer til markedsavdelingen

Vil du være en del av et ambisiøst markedsteam som jobber med alt fra strategisk planlegging og merkevarebygging til sosiale medier, kampanjer, PR, websider og events? Er du interessert i teknologi og synes det virker spennende å bruke fagkompetansen din i IT-bransjen? Har du bakgrunn som grafisk designer, men ønsker å ha et bredere ansvar for merkevarebygging gjennom visuell kommunikasjon?

Stillingens innhold:

Ivareta og videreutvikle selskapets visuelle identitet og brand guideline
Løpende produksjon av grafisk materiell for Computas, primært med formål markedsføring, salg, rekruttering. Fra idé til implementering, tilpasset alle markedskanaler – fra printannonser og brosjyrer til webbannere og presentasjonsmaler
Utvikling og produksjon av visuelle elementer og profileringsartikler til stands, arrangementer og kundemøter
Delta i planlegging og gjennomføring av prosjekter i markedsavdelingen, og bidra med forefallende arbeid
Videreutvikle og vedlikeholde bildebank med illustrasjonsbilder og bilder av ansatte
Videreutvikle og vedlikeholde maler for presentasjoner, dokumenter o.l.
Sikre god forståelse internt for de til enhver tid gjeldende retningslinjer for visuelle brand guidelines og bidra til at markedsmateriell og visuelle elementer er lett tilgjengelig og tas i bruk av Computas-ansatte

Source www.finn.no

- annonse -