Visuelt AS søker Bildekor og Skilt designer/produksjon/Salg

Bildekor og Skilt designer/produksjon

Vi ønsker en person til vår design og førtrykks avdeling av skilt og dekor. Vedkommende skal sørge for at våre produkter blir designet og tilrettelagt for vår produksjon. Vi legger stor vekt på at våre produkter blir levert med høy kvalitet og til rett tid. Vedkommende må være rask, ryddig og strukturert, da tidsfristene er korte og dagene hektiske.

Arbeidet vil være variert da vi produserer og leverer det meste av selvklebende dekorprodukter. Vi har også krevende dekoroppdrag til utryknings kjøretøy som krever stødig hånd da mye av arbeidet er manuelt, men også ved bruk av digitaliseringsverktøy.

Du vil også ha direkte kontakt med kunder og stå for innkjøp av produkter hos underleverandører.

Vi ønsker personer med relevant utdannelse og erfaring fra tilsvarende arbeid. Vedkommende må beherske Corel draw, adobe programmene, og mamut eller tilsvarende. Grafisk bakgrunn eller relevant erfaring kreves. Du må også beherske Norsk og Engelsk muntlige og skriftlig.

Selger av Bildekor og skiltløsninger

1. Vi ønsker med dette en erfaren selger med faglig kompetanse innenfor skilt og dekor. Personen skal skape nye kundeforhold samt opprettholdelse av eksisterende kunder. Føler du at du besitter denne kompetansen og oppnår resultater, da kan du være rett person for oss.

Vi ønsker personer med relevant utdannelse og/eller erfaring fra tilsvarende arbeid. Vedkommende må beherske  Corel draw da dette er vårt hovedverktøy til skisser og i produksjon. Erfaring fra Mamut eller tilsvarende CRM system ønskes, men opplæring vil bli gitt. Grafisk bakgrunn er en stor fordel.

2. Dersom du ikke er den erfarne selgeren beskrevet ovenfor, men er en ung og initiativrik person med interesser for salg, skilt og bildekor. Da kan du også være rett person som vi vil forme til å bli den faglige selgeren som Visuelt ønsker skal fronte våre kunder i fremtiden.

Felles for begge salgs stillingene er å inneha sertifikat B og fortrinnsvis disponere egen bil, samt beherske Norsk og Engelsk muntlige og skriftlig.

PS! Kun skriftlige henvendelser ønskes!

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like