Staples Retail Norway søker Kopisenteransvarlig

Vi søker kopisenteransvarlig til Staples Retail Copy & Print senter avdeling CC vest, Oslo.

Staples Retail i Norge satser på egne kopisentre i våre butikker. Vi har 5 kopisentre, Stavanger, Fredrikstad, CC-Vest, Tromsø og Slependen. I våre kopisentre tilbyr vi kopiering og annet grafisk arbeid. Denne tjenesten er rettet mot våre firmakunder og studenter, samt i stor grad også våre privatkunder.
Arbeidsoppgavene vil blant annet være kopiering, laminering, plotting, trykking av visittkort i tillegg til generell grafisk design. Du vil ha egne budsjetter og salgsmål. Arbeidstid fra 09-17 hverdager og noen lørdager etter avtale.

Vi søker en selger som er kreativ og med følgende kvalifikasjoner:
– Gode datakunnskaper, behersker Adobe CS-pakken; Indesign, Photoshop og Illustrator samt Officepakken.
– Erfaring og interesse for grafisk design
– Målbevisst og nøyaktig
– Butikk- og salgserfaring er en fordel men ikke nødvendig
– Kundefokusert
– Arbeider effektivt under hektiske perioder
– Selvgående, kreativ og initiativrik
Vi ønsker en person som kan ivareta og bidra til optimal kundetilfredshet, som vet å sette kunden i fokus. Stillingen gir deg ansvar for hele kopisenteret, du rapporterer til stormarkedssjefen og kopisenteransvarlig i kjeden..
Staples Retail Norway AS gjennomfører rutinemessig Semac bakgrunnskontroll i ansettelsesprosessen.
Tiltredelse snarest.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Knut Kjetil Grønnås telefon 91814032.

Vi ønsker din søknad innen 15.12.2018.
Sendes til: KnutKjetil.Gronas@staples-solutions.com

Om arbeidsgiveren

Staples Retail Norway AS er en del av Staples Solutions. Vi er et ledende europeisk selskap innen forbruksartikler til kontoret. Staples Retail Norway leverer alt til kontoret, på jobb eller hjemme. Vi har et bredt sortiment innenfor kontorartikler, kontorstoler, print, blekk og toner. I tillegg tilbyr kjeden et bredt utvalg artikler innenfor områdene renhold, flytting/oppbevaring og party/catering. En viktig satsning er sesongene skolestart og jul.
Staples Retail Norway har 22 varehus over hele landet og har en effektiv organisasjon som støtter disse varehusene på Karihaugen i Oslo.

Staples skal ha medarbeidere som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Vi har en inkluderende bedriftskultur.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like