Selger trykkmaskiner ved hjelp av utdannelse og utvikling

For Visutech er utdannelse og kunnskap et sett å addere verdi – det er blant annet slik man hjelper sine kunder å utvikle seg.


Grafkom Media Monitor har et nært samarbeid med Branschkoll.se. Vi kommer derfor til å publisere noen internasjonale saker fremover som vi tror kan være interessante for våre norske lesere. Artiklene presenteres på svensk.


Visutech i Göteborg har under många år satsat stora resurser på sin utbildningsverksamhet – Digital Academy. Nu berättar Visutechs grundare Jan-Olof Jungersten mer om satsningen, och varför man gör den, i en intervju med Inkish (som du kan se nedan).

Senaste boken handlar om förpackningsindustrins utveckling.

Jan-Olof ger också sin syn på utvecklingen i branschen och hur han längtar efter den stundande lågkonjunkturen.

– I en lågkonjuktur måste företag förändras och det är därför jag älskar lågkonjunkturer.

Jan-Olof har också skrivit två böcker om hur branschen förändras och hur företagen i den ska tänka kring affärsutveckling. Den senaste boken – Transmission, transform the packaging industry – handlar om förpackningsbranschens utveckling och släpptes på mässan Scanpack som gick i oktober i Göteborg.

Boken går att beställa på Visutechs hemsida. Visutech säljer digitala tryckpressar från HP till både den civilgrafiska branschen och förpackningsindustrin.

Se hela intervjun med Jan-Olof Jungersten nedan eller på inkish.tv.

- ANNONSE -

You might also like