PrintNext 2019: Nordens største printevent 7. mai

I fjor samlet Grafkom 225 deltagere fra grafisk bransje i Norden til PrintNext i Stockholm. 7. mai 2019 blir det PrintNext igjen – men med visse endringer.

Eventet blir neste år samlet på én dag. Dagen starter med et utvalg valgfrie bedriftsbesøk hos grafiske bedrifter i Stockholmsområdet. Deretter blir det event fra kl 11.00 – 18.00, med middag på kvelden. Arrangementet avholdes på Radisson Blu Royal Park i Stockholm.

– Flere har etterspurt bedriftsbesøk, så dette er noe vi starter opp med igjen etter et års pause. Når det gjelder selve eventet så vil det i år være en klarere profil inn mot hva man som grafisk bedrift skal leve av i fremtiden, sier Ulf Sunnberg i Grafkom.

De første talerne er allerede klare og kommer som vanlig til å bli presentert i forkant av eventet. Også i år samarbeider Grafkom med Grafiska Företagen (Den svenske bransjeforeningen) om arrangementet.

To andre event; Offentlig anbud og økt salg med sosiale medier 

Grafkom kommer også til å arrangere to andre, mindre events i løpet av sommeren – henholdsvis en halvdag om offentlig anbud for grafiske bedrifter og en halvdag om hvordan man kan øke saget ved hjelp av sosiale medier.

Les mer: offentlig anbud for grafiske bedrifter og økt salget gjennom sosiale medier.

Disse arrangementene er også selvsagt åpne for nordmenn. Ta kontakt med magnus@grafkom.no om du vil vite mer.