Cisco søker visuell designer

Cisco er et globalt selskap som tilbyr tjenester og produkter innen nettverk og datakommunikasjon. Med utgangspunkt i teknologi forbedrer de menneskers muligheter til innovasjon og produktivitet, uansett hvor de er og hvilken enhet de bruker. Nå søker vi en Visual Designer som kan bidra til å designe og videreutvikle verdens raskest voksende cloud-platform. Som designer vil du få en nøkkelrolle i et globalt design-team som bruker disruptiv teknologi for å endre verden. I rollen som Visual Designer vil du bidra til å endre hvordan mennesker og teknologi samhandler på. Du vil jobbe med å oversette business-utfordringer og detaljerte kravspesifikasjoner til attraktive og innovative teknologiske løsninger som viser styrken og verdien i applikasjoner og web-baserte tjenester.

 

Arbeidsoppgaver

Som visuell designer vil du allerede fra start gå inn som en operativ ressurs med å jobbe ut detaljerte grafiske spesifikasjoner til programmer i raskt tempo. Dette er også årsaken til at vi søker en person med god erfaring innen Sketch, der Cisco har hele sitt brand komponent bibliotek av standarder for knapper, ikoner, listeelementer etc.

Helt konkret vil dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder inkludere å:

  • Definere grafisk design av produkter fra konsept til implementering
  • Ansvar for Client løsningen
  • Jobbe tett på interaksjonsdesignere, forskere, ingeniører og product managers i et globalt miljø
  • Bidra til et konstruktivt og kreativt arbeidsmiljø

 

Vi søker deg som

I rollen som visuell designer har du god erfaring med følgende:

  • Relevant erfaring med visuell design på digitale flater
  • Erfaring med design knyttet til app-utvikling (IOS eller Android)
  • Relevant høyere utdanning
  • God erfaring med spesielt Sketch 3.0, men også Adobe Creative Suit, InVision, etc

Vi søker deg som er løsningsorientert, og som er både strukturert og kreativ. Du viser initiativ og ureddhet i møte med utfordringer, og jobber godt under trange tidsfrister, har gode kommunikasjonsferdigheter og erfaring med å jobbe i mangfoldige team. Videre er du selvstendig og bidrar samtidig til et godt og konstruktivt arbeidsmiljø hvor idèmyldring og kreativitet står i fokus.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like