Årets farge 2019 fra Pantone er Living Coral – se TV2-innslag her

Fargen som Pantone har valgt som årets farge i 2019 blir ”Living Coral” også kjent som Pantone 16-1546. Fargen ligger i grenselandet mellom rosa og oransje og blir beskrevet som pulserende men likevel myk. Det melder Luth&Co på sine nettsider.

God Morgen på TV2 lagde i uken som gikk en reportasje om årets farge, se innslaget her.

Som vanlig lanserer Pantone i forbindelse med annonseringen av årets farge en del verktøy (fargepaletter etc) for å bidra til implementeringen av årets farge. Nytt i år er at man også har tatt fram en hel del produktmedia i forbindelse med lanseringen. Blant annet har Pantone tatt fram en kopp, en USB, en nøkkelring og en notatblokk i living coral-fargen.

Produktmedia fra Pantone i Living Coral-fargen. Bilde: Pantone.

– Fargen symboliserer vårt medfødte behov for optimisme og gledesfulle aktiviteter, Pantone 16-1546 Living Coral oppfyller vårt ønske om et lekfullt uttrykk. Pantone Living Coral er en representant for fusjonen av det moderne livet, skriver Pantone i sin presentasjon.

- ANNONSE -

You might also like