Stor suksess for Workflow Summit

Workflow Summit ble arrangert for første gang i Stockholm tirsdag 13. november – og ble umiddelbart en stor suksess. Nesten 200 deltagere fra 13 land deltok og fikk høre presentasjoner fra 25 ulike talere på tre scener.

– Det er selvsagt veldig artig at vi får så bra respons på arrangementet når vi legger ned mye tid og ressurser på dette. Vi tenkte opprinnelig på Workflow Summit som et arrangement vi skulle gjøre en enkelt gang, men nå taler veldig mye for at vi kommer til å gjøre dette igjen neste høst, sier Ulf Sunnberg, en av tre partnere i Grafkom, som arrangerte eventet.

Hele arrangementet ble gjennomført på engelsk og arbeidsflyt, automasjon og effektiv drift var gjennomgangstema for alle talerne. Deltagerne fikk med seg en fellesdel, og kunne deretter velge mellom tre spor med ulike foredragsholdere.

– Vi har allerede mange tanker og ideer til et nytt Workflow Summit neste år. Det finnes ingen gode alternativ til dette eventet i Norden, så er man opptatt av å ha en effektiv drift i sin produksjon er Workflow Summit noe alle bør vurdere, sier Sunnberg.

Hovedsporet og fellesdelen ble filmet live av Inkish.TV. Alt som ble filmet og alle presentasjoner fra eventet finnes tilgjengelig på grafkom.se

 

All images by Morten Reitoft, Inkish