Smått og godt på Toten

Det er ikke alltid det er størrelsen det kommer an på. Stjerne-Trykk på Toten er et godt eksempel på det, der ekteparet Moen driver et allsidig trykkeri bygd på erfaring og nøkternhet.

Maskinparken er en blanding av svært gammelt utstyr – men også en topp moderne digitalmaskin i form av en Canon Imagepress.

– Uten en kraftig digitaltrykkmaskin kunne ikke bedriften overlevd. Kundene er lokal industri og næringsliv, skoler, håndverkere og privatpersoner som har like høye krav til kvalitet og levering som andre steder. Så Canon-maskinen er i full drift og viser stadig frem nye sider. Eksempelvis er det en fantastisk god maskin for å trykke direkte på konvolutter, forteller Jorunn Moen.

Den gamle delen av maskinparken er imidlertid også fortsatt i bruk.

– Vi trykker mye regnings- og fakturasett med gjennomslag, og eksempelvis bompengekonvolutter med nummerering og perforering. Det er perfekte jobber for disse maskinene, og vi får faktisk oppdrag fra hele landet som passer i disse maskinene, forklarer Arne Moen.

Det grafiske livet er bra!

– Når vi kan ha et levebrød av å holde på med spennende prosjekter for folk og bedrifter på Toten, knytte kontakter i nærområdet og samtidig gjøre tingene annerledes enn andre, da er dette livet utrolig bra, fastslår ekteparet Moen.