Plockmatic med verdenslansering hos Ricoh

Plockmatic lanserte nylig sin nye etterbehandler, Watkiss 160, på Ricohs oktoberfest. Det melder Ricoh i en pressemelding.

– Det som er nytt med denne er at den, i tillegg til alle de vanlige formatene, kan kjøre innline A4 tverrformat, forteller daglig leder i Plockmatic, Fredrik Thorsen. Thorsen skryter av det effektive samarbeidet med Ricoh, og presiserer at det ikke er tilfeldig at de legger sin lansering til nettopp Ricoh.

Nå skal Ricoh i gang med salget av etterbehandleren.

– Vi gleder oss til å komme i gang med å selge Watkiss 160. Den gjør at våre felles kunder får enda flere muligheter til å levere kreative tjenester til markedet, og det er det det til syvende og sist handler om, sier Kurt Bye i Ricoh.

Plockmatic kjøpte nylig Watkiss, noe du kan lese mer om her.