Nor-Shipping søker Grafisk talent

Vil du være med å skape attraktivt markedsmateriell for Nor-Shipping? Er du kreativ og har et godt øye for design og konseptutvikling? Da kan det være deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

Academic Work på leting etter en dyktig og engasjert medarbeider som kan utforme grafisk materiell rettet mot Nor-Shipping-messen som arrangeres i juni 2019. I rollen som grafisk formgiver vil du jobbe sammen Kommunikasjons & Markedssjef, hvor dere sammen vil lage annonser, produsere bilder og annet markedsmateriell.

Dette er en unik mulighet til å få jobbe innenfor shipping da Nor-Shipping er den eneste norske aktøren som holder slike messer. Kontoret ligger i Norges Varemesse hvor Nor-Shipping deler lokaler med flere andre prosjekter. Du vil gå inn i et faglig sterkt team der samarbeid verdsettes og man jobber sammen mot felles mål og deadlines. Teamet består av 6 dyktige medarbeidere som jobber sammen for å skape gode opplevelser for kunder, utstillere og besøkende. Dette kan være din mulighet til å få god erfaring med grafisk utforming, samtidig som du vil få unik erfaring fra shipping-industrien.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide forskjellige typer markedsmateriell (annonser, nettsider, kampanjer, seil, SoMe m.m.) etter grafiske føringer, men også egne idéer og konsepter
 • Idé- og konseptutvikling av ulike typer markedsmateriell
 • Design for digitale flater (nettsider, annonser og app)

Vi søker deg som

 • Har utdannelse innen grafisk design (relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse)
 • Er dyktig og effektiv i Adobe-pakken (Illustrator, InDesign og Photoshop)
 • Har erfaring med enkel videoproduksjon for bruk på sosiale medier
 • Har erfaring fra Office pakken og design av maler i PowerPoint
 • Snakker og skriver flytende norsk og engelsk
 • Med fordel har erfaring fra, eller interesse for shipping

Vi ser etter personer med de rette personlige egenskapene som kan passe inn i teamet hos Nor-Shipping. Du er løsningsorientert, god på samarbeid og har gode kommunikative evner. Har du erfaring med WordPress og nettsideproduksjon er dette er fordel, samt at du kan vise til tidligere arbeid.

Annet:

 • Oppstart: Januar 2019
 • Arbeidssted: Lillestrøm, Norges Varemesse
 • Omfang: Stillingen er et engasjement frem til midten av juni 2019

Søknadsfrist: 14. november

Vi selekterer søkere og inviterer til intervjuer forløpende. Dette kan bety at vi stenger annonsen når vi har funnet relevante kandidater, og dermed ikke tar flere kandidater inn i prosessen. Vår anbefaling er at du sender inn en søknad så raskt som mulig om du finner stillingen interessant.

Vi er stolte av å være godkjent «Revidert Arbeidsgiver» (RA) av NHO. Det innebærer at vi har latt eksterne revisorer gå oss i sømmene, og som gjennom sin godkjennelse dokumenterer at vi følger våre forpliktelser, gjeldende lovverk og arbeidsgiverpraksis for deg som arbeidstaker. Vi tar arbeidsgiveransvaret på alvor!

Informasjon om bedriften

Nor-Shipping er en norsk shippingmesse som har blitt arrangert siden 1965. Den anses som en av verdens mest betydningsfulle og kjente shippingmesser, og er et viktig møtested og forum for verdens skipsfartsnæring. Her møtes representanter fra den internasjonale maritime industrien til utstillinger, konferanser, debatter og nettverksbygging.

- ANNONSE -

Source finn.no
You might also like