Scandraft søker selger

Vil du bli vår nye medarbeider?

Scandraft er Scandinavias ledende leverandør av forbruksvarer til den grafiske industrien og har som mål å være en «one-stop-shop».

Vi gjør digitalt materiale analogt. Ja, du leste riktig, vi leverer materiale til alt fra dekorering av fly til å hindre innsyn i vinduer.

Vi leverer media for vann-, løsningsmiddel-, UV- og sublimeringsprintere. Plater, laminater, display, verktøy og mye mer.

Vi er 39 ansatte med omsetning på 226 millioner (2017) og har høyeste kredittverdighet siden 2003. Hovedkontor og sentrallager ligger i Gøteborg og vi har kontor i Stockholm og Malmö. I 2011 ble Scandraft AS i Norge etablert. Vi er stolte av å ha ISO-sertifisering for kvalitet og miljø siden 2008.

Scandraft AS søker en selger på heltid med erfaring fra den grafiske bransjen. Du skal jobbe bredt med hele prosessen og jobben består av å oppsøke nye kunder både på telefon og ved besøk. Bearbeide eksisterende kunder og vedlikeholde gode relasjoner mens du har ansvar for at våre mål opprettholdes. Du kommer til å reise på kundebesøk, delta på messer og salgsmøter.

Du bor gjerne sentralt på Østlandet og har i utgangspunktet hjemmekontor. Som person er du nøye, strukturert og har en høy servicegrad. Du har et høyt tempo og liker å ha mange baller i luften samtidig. Du har førerkort, behersker engelsk språk og skrift, bruker de vanligste Office-programmene og selvsagt er du en lagspiller.

Stillig: Heltid.

Start: Snarest etter avtale.

Arbeidssted: Norge / Gøteborg.

Lønn: Fast.

Kontakt: Anders Trillkott, Tlf. +47 31 686931. Epost: anders@scandraft.se

Vi ser frem til din søknad

Source Scandraft