Planeten Saturn søker grafisk designer

Ja, det finnes faktisk mennesker på Saturn!
Ikke mange, men vi som befinner oss her er kreative folk som bistår små og store selskaper med markedsføring på nett, i trykte medier og på messer/events. Vi mener at livet er for kort til ikke å ha det fint på jobb. Jobb skal være gøy og utviklende. Vi gir derfor alle på planeten frihet og ansvar til å påvirke både oppgaver og arbeidsmiljø. Det skaper trivsel, og trivsel skaper enda mer engasjement og resultater for våre kunder. Har du samme oppfatning vil du kanskje bli vår nye grafiske designer?

 

Om stillingen

Vi søker en engasjert og utadvendt grafisk designer som liker varierte designoppgaver. Stillingen er perfekt for deg som kan håndtere mange prosjekter samtidig. Du er selvdreven, nøyaktig og har et godt øye for design. Interesse for grafisk produksjon er et pluss, siden du vil jobbe tett med vår produksjonsavdeling. Med glimt i øyet og en utadvendt personlighet følger du opp nye og eksisterende kunder.

 

Arbeidsoppgaver

  • Originalarbeid til trykkproduksjon
  • Idé- og konseptutvikling av ulike typer markedsmateriell
  • Utvikling av logoer og visuelle profiler
  • Design for digitale flater (nettsider, annonser og apps)
  • Kundeoppfølging og prosjektledelse
Source finn.no

- annonse -