Ny daglig leder i BK Grafisk

Etter 20 år gir Ingar Jansen seg som daglig leder i BK Grafisk. Ny leder blir Merethe Aas, som kommer fra Storebrand. Det melder BK Grafisk i en pressemelding.

– Jeg er vant til å lede organisasjoner der det skal gjøres endringer, der vi må gjøre noe annerledes enn vi gjorde i går. Jeg ble fascinert av BK Grafisk da jeg ble kjent med bedriften, fordi den er framoverlent, har mange flinke folk i arbeid, og jeg ser hva bedriften har utviklet seg fra og blitt til. Organisasjonen er spennende på bakgrunn av de fremtidsrettede holdningene jeg møter her, sier Aas.

Aas understreker betydelsen av at BK Grafisk er blitt en tjenesteleverandør med en bred produktportefølje.

– Jeg tror jeg kan bidra til de fornyelsene vi ser komme, fra krav til digitalisering og fornyelse av teknologi til miljømessige krav. Jeg gleder meg til å være med på å dra i riktig retning, og lede i tråd med det, sier Aas.

Jansen over i ny rolle

Jansen vil fremover konsentrere seg om å jobbe med utviklingsmulighetene i BK Grafisk, samt mer med kundene.

Jeg er en idèrik igangsetter, og liker å jobbe med å utvikle bedriften der jeg ser gode muligheter for det. Nå vil jeg jobbe enda mer med det, og dermed gi bedriften flere bein å stå på, sier Jansen.