Epson med to nye storformatskrivere

Epson har lansert to nye profesjonelle storformatskrivere – SureColor SC-T3400 og SC-T5400. Det er Epson selv som melder dette i en pressemelding.

SC-T3400 er en 24-tommer-skriver, mens SC-T5400 er en 36-tommer. Førstnevnte har en anbefalt startpris på 15.135,- + mva, mens storebror T5400 har en anbefalt startpris på 19.880,- + mva.

– Med imponerende totale eierkostnader er skriverne utformet for fagfolk som ønsker å øke produktiviteten og kreativiteten. Vi er glade for å ha bygget videre på Epsons rike arv på dette området, og forbedrer et allerede omfattende utvalg av tekniske skrivere. Ved å bygge videre på Epsons teknologi for å levere førsteklasses utskriftsytelse passer de sømløst inn på de fleste arbeidsplasser og lar brukere skrive ut trådløst fra nettbrett og smarttelefoner, sier Kai Olsen i Epson Norge.