Element Logic søker Grafisk designer / Markedskoordinator

Vi søker grafisk designer med marketingkompetanse

ELEMENT LOGIC AS ekspanderer og er i vekst og har startet en spennende reise med utvikling på tvers av landegrenser. Markedsføringsteamet trenger flere ressurser som kan bidra til utviklingen av selskapet.

Vi ser etter en ambisiøs og iderik grafisk designer som også er allsidig i marketingarbeidet. Du er kreativ og behersker den digitale verden godt. ?Du er god til å se det grafiske bildet i sin helhet og har erfaring med hvordan det grafiske uttrykket kan brukes på mange områder og ulike flater som websiden, ulike kampanjer, roll-ups, brosjyremateriell, logo, SoMe m.m. I tillegg har du erfaring med utarbeidelse av innhold i ulike kanaler, og har god kunnskap om hvordan du måler effekten av de aktivitetene som gjennomføres.

Og hva forventer vi av deg?

Ditt sterke engasjement er smittende i organisasjonen. Du ønsker å være en viktig bidragsyter til nytenkning, kreativitet og innovasjon. Du trives med å være en marketingspesialist som deler kompetanse og bidrar til å gjøre andre gode. Du er i tillegg selvgående og har en drivkraft som gjør deg i stand til å ta tak i mange forskjellige oppgaver, og være en bidragsyter for hele selskapet. Du liker å være i kontakt med andre mennesker og blir inspirert av aktivitetene i selskapet.

Du er en strukturert person som klarer å holde orden på detaljer uten å miste det store overblikket. At du må håndtere flere oppgaver samtidig er en selvfølge for deg, og du trigges av mange aktiviteter og en hektisk hverdag.

Source finn.no