Bertel O. Steen AS søker Grafisk designer

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Bertel O. Steen skal lede an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen er koblet til nett og er selvkjørende. Og dette er bare starten. Vi er i oppstarten av en digital avdeling og ser etter en grafisk designer som vil forme og sette retning for hvordan vi vil jobbe fremover.

I stillingen vil du jobbe daglig som grafisk designer og interaksjonsdesigner for å lage nye digitale produkter. Du vil også fungere som en teamleder for et av våre nye digitale produktteam. Du vil sette struktur for hvordan teamet skal jobbe, og velge metoder og prosesser for å sørge for at teamet leverer best mulig.

Ansvarsområder:

  • Designe nye digitale produkter fra idé til ferdig løsning
  • Lede et av våre digitale produktteam
  • Sørge for at teamet leverer og går riktig vei
  • Fasilitere produktutviklingen

Du vil i stor grad få påvirke hvordan vi skal jobbe, hvordan arbeidsplassen skal se ut, hvem vi bør ansette og hvilken vei vi som ny avdeling burde gå. Sammen skal vi lage en kultur hvor vi skal bygge opp hverandre, dele kunnskap og ha det gøy.

Source nav.no