SixSides søker utstillingsdesigner

SixSides er sammen BACK er et multidisiplinært designmiljø. Vi jobber ofte tverrfaglig med eksterne fagmiljøer, og alle prosjektene utvikles i tett samarbeid med brukere og oppdragsgiver.

SixSides har økende oppdragsmengde, og er på jakt etter en ny utstillingsdesigner som brenner for gode konsepter og brukeropplevelser — og har evne til å tenke utradisjonelt og nyskapende. Dine kolleger vil være utstillingsdesignere, interiørarkitekter, grafiske designere, UX-designere, designere med ansvar for formidling, prosjektledere og rådgivere.

Du vil jobbe med:

  • Idé og konseptarbeid
  • Designutvikling i romlig kontekst
  • Brukerinnsikt og brukertesting
  • Oppfølging av produksjon og montering

Du har: * Interesse for formidling * Gode visualiseringsegenskaper i ulike stadier i designprosessen * Digital innsikt og god teknologiforståelse * Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner * Erfaring med brukersentrert design * Høyere utdanning, og det er ønskelig med prosjekterfaring
Som tegne- og visualiseringsverktøy bruker vi form-Z. Er du racer i et annet 3D-program skal ikke dette være en hindring. Kjennskap til Adobe CC (InDesign, PhotoShop, Illustrator, Acrobat) er en forutsetning.

Stillingen er fulltid, i våre flotte lokaler i Sagveien i Oslo.

Kontakt Karin på 91 76 25 99. Søknad med arbeidsprøver sendes til karin@sixsides.no

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver: SixSides AS

Sted: Oslo

Source tjenester.nav.no