Signcom satser videre – ansetter ny kommersiell sjef for Norden

Signcom har ansatt JJ Hendriks som Commercial Director for Signcom Group i Norden.


Grafkom Media Monitor har et nært samarbeid med Branschkoll.se. Vi kommer derfor til å publisere noen internasjonale saker fremover som vi tror kan være interessante for våre norske lesere. Artiklene presenteres på svensk.


Efter försäljningen av pappersgrossistverksamheten är Signcom den verksamhet som bolaget Igepa nu satsar helhjärtat på i Norden. Man kallar branschen för ”Visual Communication” och med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Norge, Finland och Danmark satsar man nu på att ”starkt utveckla, utöka och vässa sitt utbud”.

Verksamheten ska ”förstärkas med betydande investeringar inom den närmaste tiden”, skriver man i ett pressmeddelande.

JJ Hendriks (LinkedIn) kommer närmast från Igepa-företaget Poster & Panel och har tidigare erfarenheter som bland andra Sales and Export Manager för LFP Supplies på Fujufilm, brittiska Seal Lamination och tyska Colorgate.