Rogalands største reklamebyrå trenger flere salgskonsulenter

Call2action AS har over 40 engasjerte medarbeidere totalt i Norge. Vi er i stor vekst og trenger stadig nye kompetente medarbeidere. Vi tar sikte på å være en av norges ledende leverandører av medierådgivning, webdesign, film/foto, Google annonsering, Facebook annonsering og grafiske tjenester. Konkurransedyktige priser og høy kvalitet er forretningsideen vår. Vi hjelper våre kunder til å velge ut de markedsaktivitetene som gir best nytteverdi, være en sparringspartner og lage funksjonelle nettløsninger som er individuelt tilpasset kundenes behov. Arbeidsmiljøet vårt er preget av kompetansebygging, suksess og godt humør. Vi liker travle dager.

Hos Call2Action blander vi høy kompetanse og kvalitet med en god dose moro. Vi finner på mye sosialt i lag og har årlige turer til utlandet med fokus på aktiviteter, påfyll av energi og faglig utvikling. Hos oss skal de riktige personene kunne ta karrieresteg og vi er like opptatt av personlige egenskaper som faglig kompetanse.
Vi tilbyr gode rammebetingelser i form av fastlønn og bonus. I tillegg dekker vi mobil, pc og km godtgjørelse etter statens regulativ. Vi har et ungt solid faglig miljø som har det veldig hyggelig på jobb. Du vil garantert få mange gode opplevelser hos oss. Vi liker å avslutte hver uke på en positiv måte og har derfor en aktivitet hver fredag mellom 15-16. Da spiller vi innebandy, fotball, håndball, basketball, kanonball, tennis, danser, yoga, springer rundt et vann, spinning eller en PT time.

Jobben består hovedsakelig i oppsøkende salg av medierådgivning mot SMB-markedet i Rogaland. Du vil få god innsikt i aktuelle markedskanaler som Google og Facebook for å nevne noen.

Vi søker etter deg som har godt humør og som bidrar positivt til arbeidsmiljøet vårt. Det legges stor vekt på at du er målfokusert, løsningsorientert og strukturert. Våre hverdager er varierte og da er det viktig å kunne være fleksibel. Vi legger stor vekt på arbeidskapasitet og du må like å arbeide i en hektisk hverdag og samtidig klare å opprettholde god kvalitet på arbeidsoppgavene. Det vil være positivt om du har erfaring fra salg og markedsføring.

I Call2Action AS har vi et positivt arbeidsmiljø som er preget av høy kompetanse faglig utvikling. Vi har et fantastisk miljø for læring og utvikling.

Selskapet er i stor vekst og det vil være gode muligheter for en karriere for dem med ambisjoner.

Du må ha førerkort og disponere bil.

Source tjenester.nav.no