Grafisk bedrift i nord vant miljøpris – se filmen her

Alta-baserte Bjørkmanns har vunnet Ishavskraft miljøpris 2018. Det melder Altaposten på sine nettsider.

Den grafiske bedriften har i en årrekke jobbet med sitt miljøansvar og er miljøsertifisert både gjennom Stiftelsen Miljøfyrtårn og Grønt Punkt Norge.

– Vi er stolte av å ha vunnet prisen for vårt fokus på miljø og grønne tiltak. Vi har i mange år jobbet aktivt med dette. Vi takker så mye for prisen, og vi vil fortsette å jobbe med å finne flere gode og miljøvennlige måter å løse våre oppdrag på i framtiden. Ingen kan gjøre alt, men vi kan alle bidra litt, skriver daglig leder Alex Bjørkmann på selskapets Facebookside.

Bjørkmanns vant Ishavskrafts Miljøpris 2018!

VI VANT!😁 Bjørkmanns AS er stolte av å ha vunnet Ishavskraft Miljøpris 2018, for vårt fokus på miljø og grønne tiltak. Vi har i mange år jobbet aktivt med dette, og vi er blant annet miljøsertifisert gjennom Stiftelsen Miljøfyrtårn og Grønt Punkt Norge. Vi takker så mye for prisen, og vi vil fortsette å jobbe med å finne flere gode og miljøvennlige måter å løse våre oppdrag på i framtiden! 🌳♻️

Geplaatst door Bjørkmanns op Woensdag 19 september 2018