Fullt hus på Grafkom I/O på Sign, Print & Pack

Grafkom holdt sitt første seminar i Oslo under Sign, Print & Pack-messa 19. september. En fullsatt sal fikk høre Stefan Blomqvist fra 21grams, Kjetil Amundsen fra 07 Media og Jean-Marc Launay fra Robot-Norge. 

Blomqvist fra 21grams gikk gjennom dagens situasjon for postutlevering, og hvilke endringer man kan vente seg når Posten høyst sannsynlig kommer til å redusere sine tjenester.

Amundsen fra 07 Media fortalte om de endringene 07 Media står ovenfor, endringer som nok mange andre i salen kunne kjenne seg igjen i.

Seminarets siste taler var Jean-Marc Launay fra Robot-Norge som presenterte robotløsningen Opiflex, en mobil robot som passer til produksjon av mindre serier. Robot-Norge er nytt medlem i Grafkom og har mye å tilby grafiske virksomheter som ønsker å automatisere sin produksjon. Vil du vite mer, ta kontakt med Robot-Norge her.

Grafkom tilbyr nå medlemsskap for alle norske bedrifter med en interesse i det grafiske markedet. Ta kontakt med magnus@grafkom.no hvis du vil vite mer!

- annonse -