Robot-Norge til Grafkoms seminar på rekordstor Sign, Print & Pack-messe

Grafkom holder sitt første event i Norge 19. september i forbindelse med messen Sign, Print & Pack. Ny foredragsholder til eventet er RobotNorge som kommer for å fortelle mer om deres robotløsning for småskalaproduksjon, Opiflex. I tillegg er Kjetil Amundsen fra 07 Media og Stefan Blomqvist fra 21grams allerede klare som foredragsholdere. Mer tilkommer!


Les mer om eventet og meld deg på her.


Selve Sign, Print & Pack-messen går over to dager og utstillingen blir dobbelt så stor som for to år siden. Det blir i år ekstra stort fokus på tekstil og emballasje. Benytt muligheten til å slå to fluer i en smekk:

Få med deg det siste på utstyrsfronten på messen, og få faglig påfyll og nettverksbygging på Grafkoms seminar – alt på en og samme dag.

Registrering til Sign, Print & Pack-messen her.

Påmelding til Grafkoms event her.

- annonse -